Tuš elementi

Odaberite kvalitetnu dodatnu opremu za kupaonicu koja će odlično pristajati vašim Schmidler slavinama. Kada je riječ o stvaranju savršenog tuš iskustva, dodaci za tuš kabinu igraju ključnu ulogu. Naša široka ponuda dodataka za tuš kabinu pruža vam mogućnost da prilagodite svoje tuširanje i uživate u udobnosti i praktičnosti. Tuš kabinu možete pretvoriti u pravu oazu opuštanja s našim raznovrsnim izborom dodataka. Na raspolaganju su vam različiti stilovi i funkcionalnosti, tako da možete odabrati ono što najbolje odgovara vašem ukusu i potrebama.

Dizajn koji dolazi uz 10 godina jamstva

Schmidler svaku kupaonicu pretvara u zonu ugode gdje se spajaju kvaliteta i estetika.

Slavine i galanterija dizajnirani su da traju i koriste se uz potpuni osjećaj zadovoljstva.

Životni stil

Ako su posljednji trendovi vaš stil života i strast, onda i životni prostor treba disati tim istim trendovskim tonom.

Privatni dom ili poslovni prostor – Schmidler ima rješenja za oboje. Iznimna kreacija, inovacija i modernost jamče da će svatko zamijetiti vašu kupaonicu.

Ljepota u cjelini i detalju

Kod uređenja kupaonice valja promisliti o svakom detalju. Primjerice, slavina je vizualni vrhunac kupaonice.

No, tek u skladu s elementima za tuširanje i kupaonskom galanterijom čini životni prostor dovršenim i donosi osjećaj zadovoljstva.

Jamčimo više

Čak 10 godina jamstva na proizvode za kupaonicu garantiraju kvalitetu proizvoda, slavina i kupaonske galanterije, koji su za vas osmišljavali stručnjaci sa znanjem i iskustvom.

Oku nevidljivi detalji moraju dugi niz godina savršeno funkcionirati, a završna obrada uvijek izgledati jednako dobro.