NOVE KOLEKCIJE ARMAL SLAVINA! Otkrijte što vas čeka u ponudi

29/03/2023

Za svakog tko traži savršenu slavinu za svoju kupaonicu ili kuhinju, upoznajte Armal novitete s još boljim i štedljivijim funkcijama poput ‘Cold starta’ i dvostupanjskog otvaranja ručice, a brinemo i o ekološkoj svijesti pa su tako sve naše slavine pakirane u reciklirajuće kutije.

Otkrijte nove štedne slavine za  kupaonice i kuhinje, a kupiti ih možete OVDJE.

Armal slavine za umivaonik dolaze u čak 7 novih serija: BERIL, LAPIS, OPAL, RUBI, SAFIR, TOPAZ i ONIKS.
Tu su i neizostavne Armal kuhinjske slavine koje će se izvrsno uklopiti i upotpuniti kuhinju: SPINEL, TOPAZ, RUBI I ONIKS.

Jesmo li spomenuli da su jako štedljive i neodoljivog izgleda? 😉

 

Prilagođene da izdrže test vremena, modernog dizajna, u više boja i kvalitetne izrade, ove slavine će učiniti vašu kupaonicu ili kuhinju još ljepšom i funkcionalnijom nego ikad prije. Izrađene od otpornih i trajnih materijala, ove slavine ne samo da će se uklopiti u vaš prostor, već će i izdržati godine upotrebe bilo u kupaonici ili kuhinji.

 

SMANJENA POTROŠNJA VODE U MINUTI

U Armal slavine ugrađene su štedne keramičke kartuše zbog kojih je smanjena potrošnja vode u usporedbi sa slavinama sa standardnim kartušama.

 

SMANJENA POTROŠNJA ENERGIJE ZA ZAGRIJAVANJE TOPLE VODE

Svakodnevni život i način na koji koristimo vodu iz slavina ne traži uvijek korištenje tople vode. Zbog toga nema razloga svaki put kad otvorimo slavinu iz „početnog”, srednjeg položaja započeti korištenje tople vode jer se sa svakim takvim pokretanjem slavine aktivira sustav za zagrijavanje vode koji dodatno troši energiju kako bi se voda zagrijala.

 

10 GODINA JAMSTVA

Armal slavine su na našem području desetljećima bile simbol kvalitete. I danas nam je kvaliteta jednako važna. Sigurni smo da tijela naših slavina, proizvedena najmodernijom tehnologijom, osiguravaju vrhunsku kvalitetu, i zbog toga dajemo 10 godišnje trajanje jamstva. Odnosi se na srce slavine a to su samo tijelo slavine s ručicom i kartuša koja osigurava da cijelo iskustvo korištenja slavine bude besprijekorno, ugodno i bezbrižno.

 

ŠIROKA PONUDA RAZLIČITIH STILOVA I DIZAJNA 

Odaberite slavine za vašu idealnu kupaonicu, u više boja, stilova i cjenovnog ranga.

 

Sve nove Armal slavine možete kupiti OVDJE, a ponudu možete provjeriti i kod naših prodajnih partnera diljem Hrvatske. Popis najbližih prodajnih mjesta pogledajte OVDJE.

 

Vaš Armal