Savjeti za opremanje apartmana – Kupaonica je prvo što gost zamijeti u apartmanu!  

18/03/2021

Previše izbora, a premalo informacija, siguran su put za krivi odabir namještaja za opremanje apartmana. Gdje uložiti više, a gdje manje? Vaši su gosti na odmoru – kod opremanja smještaja za odmor upotrijebite nešto drugačiji pristup nego kod opremanja doma.

  1. Kupaonica je prvo što će gost zamijetiti u vašem apartmanu

Kupaonica je prvo što će gost zamijetiti u vašem apartmanu – pobrinite se da mu ostane u dobrom sjećanju. U kupaonici odaberite namještaj zbog kojeg će se gosti poželjeti vratiti u apartman, ugodan za korištenje i dobrog dizajna. S druge strane, ako kupaonicu ne planirate renovirati svake godine, ormarići moraju biti kvalitetni jer je kupaonica prostorija koju često koristimo. Ne zaboravite i na funkcionalnost. Dovoljno prostora u ladicama i ormarima osigurat će da se sakriju sredstva za čišćenje i sve što nije oku ugodno.

Vlasnici apartmana često muku muče s nedostatkom prostora. Kupaonice koje inspiriraju svakog gosta vašeg apartmana, a pritom se dobro uklapaju u prostor, zahtijevaju modularni pristup. Novi kupaonski namještaj robne marke Armal s 1000 kombinacija i 15 serija pokriva široki raspon stilova i budžeta, a dolazi u čak 20 dekora i dimenzijama koje će se uklopiti i u minijaturne kupaonice. 

  1. Namještaj ne treba biti jednak u apartmanu s dvije i četiri zvjezdice

Namještaj ne treba biti jednak u apartmanu s dvije i četiri zvjezdice. No, dobar dizajn možete dobiti i kod premium serija i kod onih nešto povoljnijih.

Magnolia Armal namještaj

  1. Sanitarna oprema i kade moraju biti kvalitetni i jednostavni za održavanje

Opremu za kupaonice poput sanitarija ili kade kupujte kvalitetne jer mijenjanje sanitarija zahtjeva vrijeme i predstavlja značajan trošak, te ih sigurno nećete mijenjati svake godine. Materijali moraju biti izdržljivi i lako se održavati, zato se pobrinite da odaberete kadu koja neće biti izgrebana nakon godinu dana korištenja, a sanitarije koje ćete lako oprati nakon svakog gosta.

  1. Odaberite tuš kadu… osim ako!

Zbog uštede prostora i praktičnosti tuš kade su bolji izbor, ali ako imate dovoljno prostora nemojte bježati od spa ugođaja u kupaonici. Dijelu gostiju kupaonice ne služe samo za dnevnu higijenu, zato iskoristite ove prostorije kako biste stvorili spa ugođaj poput onoga u hotelskoj kupaonici. Ipak, ovisno o veličini prostoru, spa ugođaj može biti i opuštanje umornog tijela pod dobrim mlazom vode u tuš kadi.

 

 

5.Detalji čine razliku

Slavina u boji? Zašto ne! Nismo uvijek mogli birati završnu obradu slavine, nekad prije morali smo se zadovoljiti “krom” slavinom. Danas slavina može biti onaj dio apartmana kojeg će se gosti sjećati. Ona šarena slavina koja se savija ili ona ekskluzivnog dizajna sa zlatnim detaljima!

Uz lijepi dizajn, bitan vašem gostu, za vas je važno da ove slavine dolaze kvalitetne i uz dugogodišnje jamstvo.

Armal nudi širok spektar proizvoda za opremanje kupaonica brandova iz portfelja tvrtke. Predstavljaju optimalna rješenja za opremanje kupaonice. Možete ih uživo pogledati na više od 200 prodajnih mjesta, a najbližu trgovinu potražite na LINKU

 

Potraži inspiraciju na prodajnim mjestima

INSPIRIRAJ SE UZ DRUGE TRENDOVE