Koju slavinu kupiti? Donosimo izbor TOP 5 modela za vašu kupaonicu

27/07/2023

Ponuda slavina nikada nije bila raznovrsnija i bogatija, a Armal je dobio mnogo noviteta koji su obogatili cijelu ponudu

Kupaonica je uskoro gotova i još samo nedostaje slavina? Vjerujemo da pomno istražujete koje su slavine najbolje za kupaonicu, koje su štedne, dugotrajne i da odolijevaju svim uvjetima korištenja. Pri odabiru slavine za kupaonicu važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Jedan od najvažnijih je veličina slavine koja treba odgovarati veličini umivaonika ili kade. Također, razmislite o funkcijama koje želite da slavina ima, kao što su ugrađeni perlator. Konačno, provjerite materijale od kojih je slavina napravljena, kako bi bili sigurni da će trajati i izgledati dobro dugi niz godina.

Ovisno o stilu i uređenju prostora, visokom ili niskom umivaoniku i elementu kupaonskog namještaja odabrali smo za vas najbolje.

 

Krenimo redom. Sigurno vas zanima zašto odabrati Armal slavine?

STVARNO SU ŠTEDNE
Budući da je štednja vode primaran zadaća novih slavina, njihova potrošnja je značajno manja u odnosu na standardne slavine. Prosječan protok vode sa standardnim kartušama kod slavina za umivaonik, bide i tuš kadu je min. 12 litara / minuti, a kod slavine za kadu je 19-21 lit/min (sve mjereno pri pritisku od 3 bara).

MANJA POTROŠNJA ENERGIJE ZA ZAGRIJEVANJE TOPLE VODE
Nema razloga svaki put kad otvorimo slavinu iz „početnog”, srednjeg položaja započeti korištenje tople vode jer se sa svakim takvim pokretanjem slavine aktivira sustav za zagrijavanje vode koji dodatno troši energiju kako bi se voda zagrijala. Tzv. cold start ugrađen u Armal slavine omogućuje da nulti položaj ručice pokreće prvo hladnu vodu, a tek zakretanjem ručice na stranu pokreće se sustav za zagrijavanje vode.

10 GODINA JAMSTVA
Sigurni smo da tijela naših slavina, proizvedena najmodernijom tehnologijom, osiguravaju vrhunsku kvalitetu, i zbog toga dajemo 10 godišnje trajanje jamstva.

 

RUBI visoka slavina za umivaonik
Jednoručna, bez podizača, 265 mm
Protok vode: 5,13 L/ min 1. stupanj otvaranja; 7,9 L/ min 2. stupanj otvaranja
Boja: zlatna brušena

KUPITE OVDJE

 

OPAL visoka slavina za umivaonik
Jednoručna, bez podizača, 269 mm
Boja: crna
Protok vode: 6 L/min

KUPITE OVDJE

TOPAZ slavina za umivaoni niska
Jednoručna, bez podizača, 155 mm
Boja: krom
Protok vode: 5,31 L/min
KUPITE OVDJE

 

OPAL slavina za umivaonik niska
Jednoručna, bez podizača, 152 mm
Boja: gun metal
Protok vode: 6 L/min

KUPITE OVDJE

 

ONIKS slavina za umivaonik niska
Jednoručna, bez podizača, 148 mm
Boja: crna
Protok vode: 6 L/min
KUPITE OVDJE

INSPIRIRAJ SE UZ DRUGE TRENDOVE