Kako odabrati walk in stijenu za tuširanje?

27/07/2023

Walk-in tuševi postali su popularni zbog svoje moderne i otvorene estetike, te praktičnosti u korištenju. Kada birate walk-in stijenu za tuširanje, postoje neke važne stvari koje trebate uzeti u obzir:

1. Veličina: Provjerite koliko prostora imate za vaš walk-in tuš i izmjerite točne dimenzije kako biste mogli odabrati odgovarajuću veličinu stijene. Ako planirate renovirati kupaonicu, razmislite o proširenju tuša kako biste dobili više prostora za hodanje i kretnju.

2. Debljina stakla: Debljina stakla igra važnu ulogu u izdržljivosti i sigurnosti walk-in stijene. Staklo obično dolazi u debljinama od 8 mm do 12 mm. Što je staklo deblje, to će biti otpornije na udarce i manje će se savijati.

3. Vrsta stakla: Postoji nekoliko vrsta stakla koje se koriste za walk-in tuševe, uključujući prozirno, matirano, reflektirajuće i zatamnjeno staklo. Odlučite koja vrsta stakla odgovara vašem stilu i ukusu.

4. Fiksni ili klizni dio: Walk-in stijene mogu biti fiksne ili imati klizni dio. Ako imate ograničen prostor u kupaonici, razmislite o kliznoj stijeni koja će vam omogućiti da uštedite prostor.

5. Okvir ili bez okvira: Walk-in stijene mogu biti s okvirom ili bez okvira. Stijene s okvirom obično su čvršće i sigurnije, dok su stijene bez okvira moderne i elegantne.

6. Montaža: Razmislite o tome tko će montirati vašu walk-in stijenu. Ako se radi o kompleksnom projektu, možda će biti potrebno angažirati profesionalca.

7. Cijena: Walk-in stijene mogu biti skuplje od tradicionalnih tuševa s kabinama. Razmislite o svom budžetu i pronađite stijenu koja odgovara vašem cjenovnom rasponu.

Slijedeći ove faktore, moći ćete odabrati walk-in stijenu koja će odgovarati vašim potrebama, stilu i budžetu.

Armal u ponudi ima vrhunske walk in stijene, modernih crnih okvira ili jednostavne bez okvira, a ponudu možete pogledati OVDJE ili ih kupiti putem našeg WEBSHOPA.

 

INSPIRIRAJ SE UZ DRUGE TRENDOVE