Kako očistiti tuš kanalice? Evo nekoliko korisnih savjeta

27/07/2023

Čišćenje tuš kanalice je važno kako bi se osiguralo da voda slobodno teče i kako bi se spriječilo začepljenje. Evo nekoliko načina kako očistiti tuš kanalicu:

  1. Upotrijebite rukavice i pincetu: Ako u tuš kanalici primijetite nakupine kose ili drugih otpadaka, možete upotrijebiti rukavice i pincetu za uklanjanje nakupina. Ovo je jednostavan način za uklanjanje blokada i vraćanje protoka vode.
  2. Korištenje sode bikarbone i octa: Soda bikarbona i ocat su prirodni sastojci koji se često koriste u kućanstvu za čišćenje. Pomiješajte 1/2 šalice sode bikarbone s 1/2 šalice octa i ulijte smjesu u tuš kanalicu. Ostavite smjesu da djeluje 10-15 minuta, a zatim isperite vodom. Ova metoda je učinkovita u uklanjanju mirisa i taloga u kanalici.3.
  3. Kupnja sredstava za čišćenje kanalizacije: Na tržištu postoje mnoga sredstva za čišćenje kanalizacije koja mogu pomoći u uklanjanju blokada u tuš kanalici. Prije kupnje provjerite upute za uporabu i pazite da odaberete proizvod koji je siguran za vaše cijevi.4.
  4. Hidročišćenje: Ako se nakupine u kanalici nisu mogle ukloniti ni pomoću pincete ni korištenjem kućanskih sredstava, možda biste trebali razmisliti o korištenju hidročistača. Ovaj uređaj koristi visoki pritisak vode kako bi uklonio blokade u kanalizacijskoj cijevi. Ova metoda je učinkovita, ali može biti skuplja od ostalih metoda.

Ponudu Armal kanalica provjerite OVDJE, a možete ih kupiti i putem našeg webshopa OVDJE.

INSPIRIRAJ SE UZ DRUGE TRENDOVE