Kala

Kompaktna elegancija. Kolekcija Kala je idealna za uređenje male kupaonice s tuš kabinom, kojoj će svojim dimenzijama i dizajnom dati dojam prozračnosti. Antracitna konstrukcija Kali daje dojam industrijske elegancije. Kombinirajte ovaj element s jednom plitkom ili dubokom ladicom i gornjim praktičnim prostorom za pohranu, a prostor ćete oplemeniti dizajnerskim rješenjem koje svaku kupaonicu čini suvremenom i poželjnom.

Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje, a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled. Nudi više prostora za odlaganje kod male kupaonice s kompaktnim dimenzijama.

SKU: Kala 1 Kategorije: , Oznaka:

Idealno rješenje za male kupaonice
Dodatne vrste dekora
Crna boja konstrukcije
Tiho zatvaranje (soft – close)
Potpuno izvlačenje ladica – olakšano odlaganje predmeta
Lako čišćenje – materijal otporan na mrlje
Materijal otporan na vlagu
Ogledalo uključeno u konstrukciju elementa
HPL high pressure laminate

Baza stojeći element 1 ladica
Š/D/V 60x50x74 cm
Baza stojeći element 1 ladica i ogledalo
Š/D/V 60x50x185 cm

 

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Element 1 ladica / Boja korpusa i fronte

Element 1 ladica / Boja ploče

Element 1 ladica / Boja konstrukcije