Jasmin

Složite svoju idealnu kombinaciju prostranih elemenata i polica, a ovisno o preferencijama odlučite se za nadgradni ili ugradbeni umivaonik. Kolekcija Jasmin ima duboke i široke ormariće koji imaju dovoljno mjesta čak i za brojnije obitelji.

Vaši ručnici i kozmetika konačno će biti organizirani, a dojam cijele kupaonice će biti vrlo elegantan zahvaljujući profinjenom dizajnu elemenata čiju estetiku naglašavaju obloge u drvnom dekoru. Otključajte inspiraciju da vas vodi kroz kombiniranje toplih nijansi drveta i različitih boja fronte ili se prepustite mašti naših dizajnera i izaberite neki od njihovih prijedloga.

Kombiniranjem elemenata prilagodite dimenziju svojem prostoru.

Odabirom 1 duboke, 2 plitke ladice ili otvorenih elemenata prilagodite prostor za odlaganje sebi.

SKU: Jasmin 1 Kategorije: , Oznaka:

Dodatne vrste dekora & izbor dekora obloge
Tiho zatvaranje (soft – close)
Potpuno izvlačenje ladica – olakšano odlaganje predmeta
Duboka ladica – više prostora za odlaganje
Izdržljivost ladice: 30 kg
Vješanje ormarića – okovi testirani na 120 kg nosivosti
Materijal otporan na vlagu
HPL high pressure laminate – gornja ploča, fronte, obloga

 

Baza viseći element 2 ladice
Š/D/V 82.8x54x46.8 cm
Baza viseći element 1 duboka ladica
Š/D/V 82.8x54x46.8 cm
Baza viseći element 2 ladice i 1 polica
Š/D/V 120x54x46,8 cm
Viseći ormar s 1 vratima
Š/D/V 32,8x40x122,8 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja korpusa

Boja fronte

Boja obloge