Sanitarna keramika

U vlastitu kupaonicu čovjek ulazi bezbroj puta; stoga je iznimno bitno promisliti kako je opremiti. Trebamo WC školjku, bide i vodokotlić koji besprijekorno funkcioniraju, a u isto vrijeme kupaonici daju novi sjaj i čine je posebnom. Armal wc školjke nemaju unutarnje rubove (rimless) što olakšava čišćenje i higijenu. Bide za WC je dizajniran za pružanje maksimalne higijene i čistoće, te se često koristi kao dodatak tradicionalnoj WC školjki. Armal sanitarije karakterizira kvaliteta bez kompromisa i inovativan dizajn. Kolekcije dolaze u tri završne obrade, bijela sjaj ili mat za klasičare, kao i zanimljiva kolekcija crna mat za modernu kupaonicu.

Brzo čišćenje i optimalna higijena

WC školjke i bidei Armal su rimless – nemaju unutarnji rub, a to znatno olakšava čišćenje unutrašnjosti WC školjke. Proizvedeni su od materijala koji odbija nečistoće.

Za održavanje su posebno zahvalne viseće školjke i bidei, koji omogućavaju jednostavnije održavanje čistoće vaših podova. Easy fix sjedalice lako se skidaju kako bi se još bolje očistile i školjka i sjedalica.

Moderan dizajn

Četiri kolekcije sanitarija čistih su i modernih linija, a krasi ih bezvremenski stil za dugi vijek vaše kupaonice.

Školjke dubine 50 cm idealne su za male prostore. Dolaze u tri završne obrade: crna mat, bijela mat ili bijela sjaj.

Brza montaža

Jednostavna i brza montaža pogodna za različite tipove odvodnje.

Vrijeme je dragocjeno, nemojte ga trošiti tamo gdje ne trebate.